ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ (TAS COURIER)

(Εντός Αττικής-Χερσαίοι & Νησιωτικοί Προορισμοί-Δυσπρόσιτες Περιοχές)

Για αποστολή με παράδοση 1-3 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,50 €.

Για αποστολές εκτός ορίων πόλης (δυσπρόσιτες περιοχές) υπάρχει επιβάρυνση 1,00€ επιπλέον της βασικής τιμής.

Μπορείτε να βρείτε την λίστα με τις δυσπρόσιτες περιοχές στο www.tascourier.gr/inaccessible

Για παραγγελίες άνω των 69,00 €, δεν χρεώνεστε μεταφορικά.

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Για κάθε αποστολή με αντικαταβολή ανεξαρτήτως προορισμού και για τις δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος μεταφοράς και της υπηρεσίας είναι 2,50 € επιπλέον της βασικής τιμής και των εξόδων μεταφοράς.

Η είσπραξη αντικαταβολών μπορεί να γίνει και με POS

ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΠΟΛΗΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
Εντός Αττικής 3,50€ 6,00€3,50€6,00€
Χερσαίοι & Νησιωτικοί προορισμοί3,50€6,00€
Δυσπρόσιτες περιοχές4,50€7,00€
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (φυσικές καταστροφές, καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ.) δεν είναι δυνατόν να παραδοθούν τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για να διαπιστώσουμε αν πάραυτα θέλετε να σας αποσταλεί η παραγγελία σας.
Η εταιρεία «messykoala-blw» (www.messykoala-blw.com) δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Παραλαβή από την έδρα μας.

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε! Για παραλαβές από την έδρα μας είναι απαραίτητη προηγούμενη συνεννόηση καθώς δεν είναι ανοιχτή σε συγκεκριμένες ώρες παρά μόνο μετά από ραντεβού με τον πελάτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Αν το προϊόν που σας έχει αποσταλεί είναι ελαττωματικό μπορείτε να επικοινωνήσετε με το messykoala-blw στο 6984150027 ή να στείλετε email στο hello@messykoala-blw.com και να μας αναφέρετε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε.

Η χρέωση της επιστροφής του ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνει την εταιρεία μας αν το πρόβλημα παρουσιαστεί εντός 10 ημερών. Σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί σε διάστημα άνω των 10 ημερών η χρεωση επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Επιστροφή ή Αντικατάσταση προϊόντος που δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος ή ελάττωμα του προϊόντος γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη και μόνον υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία, εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς του και στην αποστολή επιστροφής θα υπάρχει η απόδειξη αγοράς και  συμπληρωμένο με τα απαραίτητα στοιχεία το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε εδώ.

Οι επιστροφές χρημάτων μπορούν να αποσταλούν μόνο στην δηλωθείσα πιστωτική κάρτα. Θα σου ζητηθεί να δώσεις τα στοιχεία κάρτας για την επιστροφή των χρημάτων σου.

Σε περίπτωση που έχεις επιλέξει την αντικαταβολή, η επιστροφή χρημάτων γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό επομένως, θα χρειαστεί να μας δώσεις τα απαραίτητα γι΄αυτό στοιχεία όπως  το όνομα της τράπεζάς, το IBAN και το πλήρες όνομα του δικαιούχου. Σημειώνεται επίσης ότι το κόστος υπηρεσίας της αντικαταβολής δεν επιστρέφεται.

Ο χρόνος επεξεργασίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την τράπεζα ή την εταιρεία πιστωτικών καρτών.