Κάπως έτσι γεννιέται το messykoala-blw

Το messykoala-blw γεννήθηκε σαν ιδέα, από την μαμά Μάντω και τον μπαμπά Γιώργο, κατά την προετοιμασία μας για την έναρξη στερεών τροφών στα δίδυμα αγόρια μας!

Είχαμε ήδη αποφασίσει, ενημερωθεί και “εκπαιδευτεί” για την μέθοδο Baby Led Weaning, ήμασταν σίγουροι ότι τα αγόρια μας θα τα καταφέρουν και οτι εμείς κάνουμε το καλύτερο γι αυτούς.

Ψάχνοντας όμως την Ελληνική αγορά για βρεφικά είδη σίτισης ανακαλύψαμε ότι υπήρξε κενό σε προϊόντα εξειδικευμένα για την προώθηση της αυτοσίτησης που παράλληλα θα πληρούσαν και υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής για τα μωρά.

Κάπως έτσι αποφασίσαμε να ψάξουμε και να φέρουμε στην πόρτα σας ότι πιο ποιοτικό μα συνάμα καλής αισθητικής υπάρχει για να το απολαύσουν οι επόμενες γενιές!

Όσο για το όνομα μας...αν και το δικό σου koala τρώει μόνο του, δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω το messy ^^

Μια συλλογή προϊόντων φτιαγμένη από γονείς

Στο messykoala-blw θα βρεις προϊόντα απο brands της Ευρώπης, τα περισσότερα των οποίων έρχονται για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά μέσα από εμάς.

Πρόκειται στην πλειοψηφία τους για νέες επιχειρήσεις, σαν την δική μας, φτιαγμένες με αγάπη και περίσσια φροντίδα από μαμάδες και μπαμπάδες για τα μικρά όλου του κόσμου!

Όσο για την προσθήκη οποιουδήποτε προϊόντος στο κατάστημα μας η ερώτηση είναι μια: “θα το έδινα αυτό στα παιδιά μου;” Αν η απάντηση είναι “ναι” τότε το προϊόν έχει πάρει την θέση του στο eshop μας!

Περί αισθητικής και αξιών

Το eco friendly, το zero waste και το plastic free σαν έννοιες σε προϊόντα συχνά συγχέονται με κάτι αισθητικά βαρετό και κοινότυπο.

Μέσα από την προσεγμένη συλλογή του messykoala-blw αποδεικνύουμε ότι οι αξίες αυτές μπορούν κάλλιστα να συνδυαστούν με την υψηλή αισθητική και την κομψότητα διατηρώντας παράλληλα έναν οικολογικό και βιώσιμο χαρακτήρα.

Κάνουμε επίσης τα μέγιστα δυνατά για να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν μικρότερη επίδραση στον πλανήτη γι αυτό και στην συσκευασία των παραγγελιών σας χρησιμοποιούμε βιοδιασπώμενα, οικολογικά και ανακυκλώσιμα προϊόντα χωρίς να ελαχιστοποιούμε την κομψότητα του πακέτου σας.

Φροντίζοντας για την εξυπηρέτηση σας

Προσπαθούμε να παρέχουμε κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών μας τόσο πριν όσο και μετά την αγορά σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ για οποιαδήποτε διευκρίνηση και εάν χρειαστείτε!

Μπορείτε να βασιστείτε στην εξυπηρέτηση πελατών μας και σας εγγυόμαστε ότι θα μείνετε περισσότερο από ικανοποιημένοι με αυτήν 🙂

Απο το messykoala-blw… με αγάπη και μεράκι λέμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή!

Ελπίζουμε να συντροφεύσουμε και το δικό σου koala στο μαγικό ταξίδι της αυτοσίτησης!

What Customer Say About Us